Automate your Marketing
with Womplify




 
Syahrul-Nurul's FotoPage

By: SyahrulKhair NurulShafrina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Oct-2008 01:46 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri 2008

 
 
 
View all 6 photos...
click HERE read our story during raya..

SELAMAT HARI RAYA...











mandi-manda di hari raya...



Sunday, 24-Aug-2008 08:26 Email | Share | | Bookmark
Camera baru ibu n Jalan-jalan

T.hari td, ayah dpt call, ade breakdown kt loji gombak so, ayah ajak ibu n twins pi sekali sbb skrg ni UIA tgh ade CONVEST (Convo Festival), so, ibu n twins blh jln2 kt gerai2 sementara ayah pi fix breakdown, sbb loji gombak tu dlm kawasan UIA. So, ibu pun ajak acik nuar utk tlg ibu handle twins, kalo ikutkan ibu sorg, mmg x terlarat ler nk kejar twins...

Sblm pi UIA, ibu smpat singgah Ampang Point dulu sbb nk pi carik camera baru.. hehe x tahan la x de camera ni.. so, selepas diambil kira budget, last2 ibu rembat Nikon Coolpix L16, RM398 je, siap dpt 2Gb, baterry charger n lain2 accecories lagi.. so, lepas ni blh la twins posing bnyk2.. hehe...



so, smpai je kt UIA kitorg pi kt loji gombak jap sbb ibu nk pi toilet dulu.. hehe... then, baru pi melawat gerai2..
Tp mlg, x berbau, elok je kitorg smpai tapak gerai, hari pun da mendung, mcm nk hujan lebat.. baru smpat pi tgk 2-3 gerai, hujan pun turun dgn lebatnya. Sempat la twins posing ngan kuda je.. ingatkan nk lepak kt gerai mkn kt tapak convest tu je, tp x de mood langsung nk meneruskan perjalanan, so, kitorg pun terus patah balik kt kereta n decide pi mkn kt Giant b.caves je.. huhu..









ni la aksi dayini n dayana bile da kebuloq... suke sgt mkn biskut.. biasalah, time hujan2 org semestinya lapar, on d way nk ke Giant, bg diorg belasah biskut cukup2 dulu.. hehe..


smpai dlm giant pun still nk mintak biskut lg...








Friday, 8-Aug-2008 06:53 Email | Share | | Bookmark
Hepi Besday Ibu...

Happy Birthday to me...

hehe.. 08/08/08... today is my besday...
nothing special.. cume ayah bawak ibu pi candle lite dinner je.. akak2 kt opis sposor kek... tok mama bg ibu sepasang kain sutera... time kasih ma, sbb melahirkan kite kt dunia ni... muaaaahhh... time kasi semua yg still ingat my besday... abang, thank 4 being my lifetime pertner, love u a lot... muaaaaaahhh....

p/s: sori.. kali x de gambar la... my camera tgh 'sakit'..huhu.. nk kene beli baru la ni..


Friday, 25-Jul-2008 06:24 Email | Share | | Bookmark
jalan-jalan kt The Mines...

ari sabtu lps, ayah sibok ajak kitorg jalan2 kt the mines.. w/pun dia penat baru balik keje, tp dia still nk bwk anak2 dia pi jalan2 jugak.. dia kata sian kat twins, dok terperap je kat umah... so, apa lagi kitorg pun ajak la pak long (abg ayah) & family... smpai kat the mines, bukan main seronok lg budak kenit be3 ni bejalan, smpai x nmpak org, menonong je, org pulak yg jenuh ngelak dr nk langgar diorg.. huhu...



pastu.. kitorg jalan2 plak kat tmn luar the mines tu.. time ni dayana da start bad mood.. da x nk jalan, asyik nk berdokong je ngan ayah..sib baik kakak still in d good mood...








kakak plak da start ajak balik.. ye lah, jam pun da dekat kul 11 mlm.. selalunye kalo dok kat umah, sblum kul 10 dua2 da lena...


Tuesday, 22-Jul-2008 11:24 Email | Share | | Bookmark
2nd Anniversary...

salam..

lamenye x jenguk FP.. rindu kt semua geng FP.. hehe...
now i'm back on our special date... 22 july... our 2nd anniversary...
Alhadulillah, sudah dua tahun kami melayari bahtera rumahtangga... semoga kebahagiaan menjadi milik kami selamanya & semoga Allah merahmati rumahtangga yg kami bina ini.. insyaallah...
rasa mcm baru je semlm berkenalan, hehe.. semoga kasih syg ini makin mekar hari demi hari, insyaallah...

actually, kitorg x plan nk celebrate dgn org lain, only 2 of us.. ayah ajak ibu candle light dinner mlm ni.. yahooo!... anak2 ibu tinggal ngan tok mama yerk! hehe...

anyway, ni antara kenangan 2 tahun lepas... hehe...







Quote:
hari ni jugak, twins da 1 tahun, 3 bulan, 17 hari & my pregnancy da 26 weeks 3 days


Perkembgn Twins:
- Makin lasak sejak pandai berjalan (blh berjalan masa umur 1 thn 2 bln)
- Master dlm panjat memanjat (pandai memanjat bile umur 10 bln).. skrg ni mmg da master habis!
- Kuat makan, alhamdulillah... pantang org hulur mknan, mengunyah je kerjenye... tp bile da kuat mkn tu kuat pulak membuat pelaburan..
- Twins da ade 8 btg gigi setiap sorang...
- Kuat bebel.. tp dlm bahs German la.. x paham sebutir ape pun.. cume paham bile diaorg tny 'ape tu??' or 'ape ni??'..
- Suke menyanyi... x kira masa.. pantang dgr org nyanyi or ngaji atau zikir (kt tv) mesti akan ikut nye.. selalu tu keluar nanana or lalala je la.. siap dgn kepala2 lagi terlentok kalo tgh nyanyi..
- Suke sgt kuar berjalan.. tau je kene tinggal, mesti ngamuk skan... x tau la cam ne nk pi dinner mlm ni.. mesti ngamuk bile dpt tau ayah n ibu kuar berdua x bwk diorg... huhu...
- Dayana (adik) takut sgt dgn ikan.. x tau la ape yg ditakutkn sgt.. tp dia mmg takut.. Dayini plak, pantang nmpak benda2 pelik, mesti kuar perkataan 'waaa' dr mult dia, maens kagum la tu..
- Lagi satu yg paling ibu geram ngan twins ni, suke sgt menggigit antara satu sama lain.. especially Dayini, suke sgt membuli adik dia.. ade satu hari, bile ibu balik dr keje, ade 3 tompok kesan gigitan kt tgn dayana... tp bile check kt dayini, ade gak kesan kene gigit, tp satu je la.. ni kes balas membalas la ni...

ni antara latest gmbr2 twins, check it out!









from last pic.. lets guest, which one is dayini?? which one is dayana?? hehe....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net